• 1403/07/23 - 09:58
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

339348.mp3 جلسه مشترک نمایندگان اوقاف استان تهران مسئولین بیمارستان و مشاور رئیس دانشگاه در امور وقف و خیرین دانشگاه

جلسه مشترک نمایندگان اوقاف استان تهران مسئولین بیمارستان و مشاور رئیس دانشگاه در امور وقف و خیرین دانشگاه صبح امروز تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳ در محل مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی حضرت رسول اکرم برگزار شد حاج مهدی باتمانقلیچ عرصه و بخشی از اعیان این بیمارستان را در دهه ۴۰ شمسی وقف نمودند و رقباتی را جهت مصرف عواید آنها برای ساختمان تجهیزات و بیماران بی‌ بضاعت اختصاص داده‌ اند که تولیت و بهره‌ برداری و جمع آوری عواید آنها بر عهده سازمان اوقاف و امور خیریه می‌ باشد. در این جلسه با حضور نمایندگان اوقاف تصمیماتی در خصوص پرداخت اجور جاری و معوق رقبات به بیمارستان و ساز و کار پرداخت مستمر اجور برای تحقق نیت واقف خیراندیش مورد توافق طرفین قرار گرفت. در پایان نشست حضار از پروژه در حال ساخت بیمارستان جدید حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم بازدید کردند.

• گروه اخبار :
: