• 1401/06/16 - 11:24
  • - تعداد بازدید کنندگان: 202
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

روز جهانی خیریه گرامی باد

سازمان ملل در تقویم، روز 14 شهریور ( 5 سپتامبر )را «روز جهانی خیریه» برگزیده است. تا نقش موسسه های خیریه و افراد خیر در کمک به مردم دردمند و نیازمند را مشخص کند.

5088.mp3 روز جهانی خیریه گرامی باد

سازمان ملل در تقویم، روز 14 شهریور ( 5 سپتامبر )را «روز جهانی خیریه» برگزیده است تا نقش موسسه های خیریه و افراد خیر در کمک به مردم دردمند و نیازمند را مشخص کند.

هدف از انتخاب این روز، قدردانی از تلاش‌های موسسه‌های خیریه، افزایش آگاهی و فراهم کردن زمینه‌های مختلف برای فعالیت‌های خیرخواهانه در سراسر جهان است.

دکتر سید رضا محسن زاده، مشاور رئیس دانشگاه در  مشارکت‌های مردمی، سازمانهای مردم نهاد و خیرین حوزه سلامت  اشاره داشتند : با یاری پروردگار در این مجموعه گرد هم آمده ایم تا با عزمی راسخ برای ارتقاء انسانیت و بهبود مولفه های زندگی نیازمندان تلاش کنیم و این روز را به همه‌ی فعالان و دست‌اندرکاران موسسه‌های خیریه و نیکوکاران حامی آن‌ها تبریک گفتند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار نهاد خیرین,مطالب آموزشی
: