• 1401/06/16 - 09:20
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

نشست هم اندیشی با شرکت های دارویی روز یکشنبه مورخ 6 شهریور ماه 1401 در سالن همایش‌های رازی در راستای اهداف ستاد اربعین حسینی دانشگاه، به منظور تامین و تجهیز تیم های خدمات رسانی سلامت به داروهای مورد نیاز برگزار شد.

5079.mp3 نشست هم اندیشی با شرکت های دارویی روز یکشنبه مورخ 6 شهریور ماه 1401 در سالن همایش‌های رازی برگزار شد.

در این هم اندیشی آقای دکتر پیرانی عضو کمیته ملی مسئولیت پذیری اجتماعی ایران (csr )و عضو کمیسیون فنی استاندارد ملی مسئولیت پذیری اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، دکتر ولایی معاون غذا و دارو و دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه در خصوص اهداف و برنامه های ستاد اربعین حسینی  و مسئولیت پذیری اجتماعی و چگونگی ارائه خدمات سلامت به زائران توسط تیم های ارائه کننده خدمات در کشور مقصد عراق مطالب مبسوطی بیان داشتند .

در خاتمه دکتر محسن زاده مشاور رئیس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت ضمن تقدیر و تشکر از حضور اساتید، مسئولان و مدیران شرکتهای دارویی در این هم‌اندیشی، بیان داشتند: بنا به فرصت باقی مانده جهت تهیه و تکمیل تجهیزات و بسته های دارویی تیم های اعزامی به موکب های کشور مقصد عراق از شرکت های دارویی به خاطر کمک های انسان دوستانه و شرافتمندانه در ارسال بسته های دارویی و تجهیزات دارویی به تیم‌های ارائه کننده خدمات سلامت در مراسم اربعین حسینی تقدیر و تشکر به عمل آوردند .

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار نهاد خیرین,مطالب آموزشی
: